Gbg Horse show!


Med kort varsel blev det bestämt. Falköping & Göteborg Horse Show lockade mer än vad Stockholm gjorde. Vilket rätt beslut det blev!! 

Min kära vän Elin, som alltid är ute i stora världen och reser, kom hem till Sverige för ca 1 vecka sedan. Vi har hängt ihop hela helgen, varit med hennes familj i Falköping, hängt i Göteborg och på Scandinavium. Ätit galet god mat och druckit goda drycker. 



För mig var det första gången jag var på Scandinavium. Mässan var galet stor och det var för enkelt att gå vilse.. 


Elin bestämde sig på morgonen att hon skulle följa med till Scandinavium. Hon slet på sig kläder i farten och på spårvagnen dit kom hon på att hon valde fel skjorta. Hon menade att en röd rutig skjorta indikera på att hon red western, vilket hon inte ville att folk skulle tro.. Så rätt hon hade! Kolla in gubben som sålde i western montern.. 


... Vi träffade vår hopplärare från gymnasietiden, han frågade Elin om hon hade sadlat om till western... 😜 

(Klockren bild! Kolla in hornen 😂 )


Elin fann även sin one true love, mr Stoneface. 


Dressyren var fantastisk att se! Vi hade otroligt bra platser! Jag satt helt paralyserat, missade knappt ett steg!! Elin, ja hon passade på att ta powernaps på ca 7 minuter åt gången, hon vaknade alltid upp när publiken applåderade, dvs när ritten var avklarad. 



Hans Peter Minderhoud vann världscupfinalen, 2:a kom Tinne och 3:a blev Jessica von Bredow (min favorit) 





Så nu ska jag hem och träna liiiite extra. Så otroligt kul att vara iväg och suga i sig allt man bara kan. 


Första tävlingen - check!


Förra helgen gjorde jag och Design av Ena vår tävlingsdebut tillsammans. Fantastisk häst som är otroligt fin och härlig att rida. 

Vi startade en MSVC1 och fick strax under 70%, vilket räckte till en 3:e plats! 










Pappa kom och var hästskötare, kan vara så att han är världens bästa pappa (i mina ögon😉) 

Mot Gbg


I morse var jag i stallet tidigt så jag skulle hinna med att trimma några hästar. Som vanligt var jag tidsoptimist och passade på att borsta lite extra, duscha en svans, skrubba skitiga hovar och myste på. Tills jag insåg att jag var tvungen att rappa på!!! Jag hann faktiskt duscha och kom med tåget mot Göteborg, med hela 12 minuter tillgodo 👌🏻 Skillat! 

Helgen kommer bestå av att hänga på Göteborg Horse Show och umgås med min polare Elin, som precis har kommit hem från Nya Zeeland, Australien och vart mer hon nu har hängt i ett helt år. 





Idag fick Farba springa på lina, efter ett par minuter var hon nöjd & belåten. 

Jag fick en rätt rolig bild på henne. Hon ser ut att vara en liten ponny!! 😂😀 



Kolla vad mkt snö!!


Ohoj! Det känns lite konstigt att få bilder på Faida och se all snö!! Det är ju ändå ett par veckor sedan snön försvann här i Sthlm...







4 hästar & träningsvärk


Hej träningsvärk.. Ungefär så här kändes det idag när jag red.. 👇🏻


Men när jag red lektion kände jag inte av träningsvärken och när hästarna dansade fram satt jag med ett leende på läpparna 😉 

(Så jag tror att det kan vara så att jag känner efter, liiiite för mkt 🙈😜) 

Vad hände ..?!


Hujedamig.. 

Hör och häpna. Jag var på gymmet idag, med en PT. Egentligen var det en liten gruppträning i gymmet, men det var bara jag som dök upp.. Det märktes vill jag lova. 55 minuter med styrketräning, och inte fan var det ljumskarna som fick jobba. Det var mina andra så kallade muskler som fick jobba  förtvivlat. Efter 53 minuter var jag helt död, och som pricken över i:et fick jag avsluta med en "jätte bra" lite svårare  övning eftersom jag hade varit sååå duktig. Jag bet ihop & gjorde den sista övningen, men det var med nöd & näppe att det gick. Jag skämtar inte. 

Jag antar att det var just det där jag behövde. Någon som piskade på mig och tvingade mig till att kämpa på in i det sista. 

Eftersom jag redan har träningsvärk, inte kan gå i trappor och det är knappt att jag kan sätta mig på toaletten.. Jag vet att i morgon kommer jag knappt kunna gå. Tänk er då att jag har 4 hästar som ska ridas varav 3 st är över 170 cm - som jag måste försöka ta mig upp på!! 😂😅  

Borste+Faida+Sofie= En glad matte


Mitt mattehjärta smälte när jag såg dessa utsöta bilder på Faida 





- Hon älskar sin nya borste!! 😍😜 

..... Och jag älskar att Sofie skickar bilder på min lilla trollunge 😘 

Grattis Madelen!

 - Tack Madelen! 😉

Min födelsedag har jag spenderat på bästa möjliga - i stallet & på hästryggen.   Alla hästar gick toppen idag, tänk att jag får sitta och rida på världens finaste hästar (absolut inte partisk) som dessutom går awseome just på min födelsedag! Det måste vara så att all kärlek (läs godis) jag har gett dom har äntligen gett resultat! Eller...? 😉 


Och dessutom blev inte dagen sämre när jag kom hem och hade en fin bukett utanför dörren! 😍 

Raska flickor får tidig kväll!


I morgon börjar jag tidigt, men jag slutar även tidigt. Så skönt! Det är rätt stor skillnad på att sluta 17,30 jämfört med 21,30. 



I morgon kväll tänker jag städa, träna och laga matlådor.. Eller jag borde.. 

Upp till bevis! 😅 

Pangboooom


Två vrålåk på en och samma bild! 😉 


Men jag kan med handen på hjärtat säga att DeVito är snäppet fräckare än golfen, trots att golfen susar fram som ett skott på vägarna 😆 

Vilken dag!


Om det är så här det känns att vara en shopoholic så förstår jag varför man blir det! Jag är typ alldeles lycklig över dagens inköp, och allt är inhandlat för kanonpriser! 

Jag och Felicia bestämde oss för att åka till Börjes Tingsryd i Bro. När vi gick in igenom dörrarna var vi båda eniga om vi inte behövde något speciellt, förutom en ny ryktborste och antibit. Jag hittade min ryktborste och mycket annat!! 😀 

Det blev ett par nya ridbyxor från Pikeur med grip, en ny dunjacka från Kingsland och en ny ridtröja, ryktborste och svansborstar - allt till kanonpriser! Jackan var nedsatt i pris från 4000kr till 750kr, och det var även ett bra pris på ridbyxorna. 



Faida kommer garanterat älska sin blommiga borste! 🙋🏼 


Ridtröjan & ridbyxorna på! I morgon blir det invigning av min nya outfit 😀 


Vad är det bästa man kan göra 8,00 på en lördag?


I morse blev det morgontrim för mig och Felicia. Så himla kul att vi kunde rida ihop som vi gjorde förr! 😀 






Felicia red på Johannas häst Cornelis. Det är något speciellt med just gula hästar & Felicia. Hon älskar gulingar & det ser man nästan på henne när hon rider eller ser en gul häst ... 😍







RSS 2.0