tänk om...

lite random... ?


Inget rätt

Inget r som det ska... 
 
Ingen häst, inget liv. Bara skola och sunkiga tvserier. 
 
 
 

jag lever, men det är inte mer än så.G

en cashewnöt

 
Nu sitter jag på tåget mot Stockholm med blandade känslor. Samtidigt som jag verkligen hade velat stanna kvar nere i "södern" så kan jag ärligt säga att jag längtar hem efter min häst. Ååå jag vet, värsta mesen jag är som längtar hem efter min häst. Men tänk er själv. Att se på fina hästar och bli riktigt motiverade, klart att man längtar hem efter sin fina häst då! :) 
 
Det har varit otroligt roligt att vara där nere på Flyinge och väldigt lärorikt eftersom Hasse har varit med. Det har varit många fina hästar varierat med hästar som jag (obs jag) anser hör hemma på en ridskola. Jag sitter fortfarande som ett frågetecken och undrar hur tusan en del har lyckats kvala in... Det som var riktigt kul var att träffa på "gamla" kompisar som jag inte har träffat på flera år! 
 
Så med mig hem i bagaget har jag ett ton nya upplevelser, en ny jacka och nya grårutiga benlindor. 
 

Dag tre på Flyinge

 
Idag har det varit en givande dag på Flyinge. Jag har upplevt så mycket och fått många nya intryck, vilket har gjort mig så inspirerande och motivierad. Det är så lärorikt för Hasse förklara följande röreslemönster, kvaliter, vad domaren tittar efter samt vad som ger poäng. Det är imponerad då domarnas kommentaren blir EXAKT som Hasse har förklarat för mig. WOW (grymmaste sadeln som lanseras i Sverige) haha. 
 
Vi har spenderat ett x-antal timmar vid varje monter där vi har blivit erbjudna sponsorkontrakt i form av nya ridkläder, sadlar, hästutrustning mm. Riktigt imponerad! Det är sjukt att folk ser Hasses förmåga och framtoning, tack för att jag får vara en del av detta! Som sagt, vi har blivit erbjudna en hel del. 
 
I morgon är det dags för Ryttarfesten som pågår under auktionen. Självklart har vi en plats på VIP. Så i morgon åker diamanterna fram med mina fina high heels. Det känns faaaaantastiskt! Hihi. Vilket liv jag lever just nu!! :) 
 
Jag lovar att blogga under själva auktionen. Yeey! 
 
Puss på er! 
 
 
 

Dag två

 
En kopp kaffe och en tallrik med fil sen fyra timmar senare befann jag mig på Flyinge. Idag var det 4 åringarna som fick visa upp sig på dressyrbanan och 5 åringarnas hoppning. Vi pendlade mellan hoppningen, dressyren, hästaffären och framridningen. Vad som händer i morgon har jag ingen koll på. Antagligen är det några unghästar som ska hoppa en bana felfritt och några dressyrhästar som ska utföra en viss rörelse vid en speciell bokstav, exempel E. 
 
Godnatt. 
 

Flyinge

 
Flyinge dag ett ... Började med att jag köpte en ny jacka och dagen avslutades med att jag pallade äpplen. Nöden har ingen lag, och jag var sjukt hungrig! 

Skogsmulle

 
Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Där ska jag kliva på ett tåg som färdas under natten mot Skååne! Yes, ni hästfolk fattar att jag ska spendera ett x-antal timmar nere på Flyinge och bara suga i mig inspiration genom att kolla på Sveriges finaste/talangfullaste unghästar!! Antagligen kommer jag vilja plocka med mig ett par stycken hem.. Kameran är med så jag ska se till att knäppa mycket kort! 
 
Eftersom jag har det fruktansvärt tråkigt på tåget har jag kollat igenom hela datorn och hittat ett par bilder på Theo från förra sommaren (2011). Den sommaren var han en riktigt skogsmulle som gick på bete, bråkade och blev sparkad av andra hästar, chillade hela dagarna och satte vinterpäls i juni (!!!!!!) Tur att han i år slapp allt det där genom att gå själv i en liten gräshage, tävla, träna och fick sova inne på nätterna   =)  
 
 
 
 
Alltså ... Ingen nosgrimma, barbacka och med gympaskor, vi var verkligen riktiga skogsmullar förra året! ;)

Haha ! :D

 
Med livlig fantasi, snäll häst och en fotograf kan man ha lika roligt som jag, mini och papi hade det igår!! Utan tvekan kan jag säga att det var den roligaste ridturen jag har haft på flera år. Och jag kan även säga utan tvekan att Elvira är världens snällaste, piggaste och gladaste 23 åring!! 
 
Och ja, jag skrattade så att jag höll att kissa på mig flera gånger ... 
 
NO HANDS !! 
 
 
 
haha ! :D
 
 

Fortfarande host host ...

 
Som ni vet åkte Flicka hem till sina ägare förra veckan. Hon har lämnat ett tomrum (eller jag menar en tombox;)) efter sig och vi alla i stallet saknar hennes söta gnäggningar. Eftersom hon inte står kvar i stallet längre har jag såå mycket tid över. För att ta hand om 1 häst, tar inte lika lång tid som att ta hand om 2 hästar... 
 
 
Sen dagen efter Flickas avfärd begav sig min älskade bästa snällaste vän och tränare Hasse mot sitt nya hem. Jag har verkligen så glad över att jag träffade Hasse. En mer givmild, engagerad, snäll, gullig, underbar (listan kan fortsätta i miiiil) människa finns inte! Han kommer vara saknad som både vän och tränare... Vi i stallgänget har verkligen hängt hela veckan, allt för att få ta vara på den sista tiden som vi hade tillsammans. Men trots att det är en av oss som har flyttat betyder inte det att hela gänget rasar samman, NEJDÅ, vi fortsätter att vara världens bästa stallgäng ;)
 
 
 

RSS 2.0