God jul

I torsdags sa jag God Jul till Faida och gav henne årets julklapp - morötter!! Hon verkligen äääälskar att äta morötter. 
tvärtom

Som ni vet var Faida hos veterinären i torsdags och röntgade igenom sina ben, knän och haser. Hon skötte sig relativt bra, för att vara 2,5 år och helt ensam inne på en klinik..Det tog sin lilla tid att få till 12 bilder som var bra, men efter typ 1 timme inne i röntgenrummet var alla bilder tiptop! Jag lovar, jag hade världens klump i magen. Även fast jag ville veta hur bilderna såg ut så var jag livrädd över att det skulle finnas något allvarligt fel på Faida.. Som tur var försvann den där klumpen bort från magen, för Faidas bilder var väldigt tråkiga (veterinärens egna ord 😉), inte en enda liten grej som såg konstigt ut och inte en enda liten lös benbit heller. Sån lättnad! 😍 


Efter jul & nyår så ska hon få ett besök av tandläkaren. Alltid är det något 😉😛

på torsdag blir det utflykt.

Det är fortfarande lugna puckar här i Sthlm. Faida chillar på sin lösdrift och går några promenader då och då. Jag hade som sagt tänkt komma igång med tömkörning innan jul. Men nu när jag insåg att jul är ju redan nästa vecka och att jag jobbar varenda dag fram till den 23:e så känns det kanske lite väl tufft och omöjligt att befästa tömkörningen. Däremot så vill jag iaf hinna med att testa på att göra det nån gång innan jul.. 


Men på torsdag blir det utflykt för Faida. Hon ska nämligen till veterinären och röntga sig. Inte för att jag tror att hon har några problem utan mest bara i förebyggande syfte. Försättning följer! 


från ridhäst till körhäst

Faida har haft eller rättare sagt hon har fortfarande vila just nu. Men det kliar verkligen i mina fingrar så jag har beslutat mig för att introducera tömkörning för henne. Det ska bli så kul att få börja göra annat än att bara gå promenader, vi båda är rätt less på det nu. Däremot så hade vi en spännande promenad i dag. För Faida såg för första gången (tror jag) i sitt liv kor!! Hon trodde typ att dom skulle döds henne och var tvungen att preja ner mig i ett dike 😅 Men när hon väl insåg att dom var väl inhägnade så gick hon och sträckte lite extra på sig, blev väldans snygg och skrittade på ordentligt framåt! Det är inte så ofta hon reagerar på saker och ting, oftast får jag släpa fram henne 😛

Dagens bild ... 😂🤘🏼

RSS 2.0