och där blev jag smittad

Faida har haft en lugn och skön helg, tillskillnad från hennes matte.. I går satt jag och skrev högskoleprov. Det gick pissdåligt, och jag ångrar faktiskt att jag slösade bort en hel dag på det. Fast jag har bara mig själv att skylla.. Nästa gång jag skriver provet så ska jag vara bättre förberedd!

Idag hade jag desto roligare, jag och Stina var nämligen i Katrineholm och tävlade. Eller jag tävlade och Stina groomade. Om två veckor är det ombytta roller, då tävlar Stina & jag groomar. Winwin liksom!

Påtal om något helt annat.. I tisdags innan jag åkte till stallet gick jag in på ett café och köpte frukost. Det kanske inte var så konstigt, men däremot undrar jag om någon där uppmärksammade mitt val av strumpor.. Börjar smått tro att brorsans färgblindhet har smittat av sig, för jag var då säker på att jag drog på mig 2 blåa strumpor. Eeeh, helt fel eller vad säger ni?

det blev inget lördagsgodis..

Så därför blir det söndagsgodis för Faida! 😂😍

Bäst hittills

Kolla in den här senaste bilden på mig och Faida, visst ser hon ut som en "riktig" häst. Dvs, en dressyrhäst ;)

Hon var så fin och bra den dagen. Direkt när jag hoppade upp så sa jag - hon känns så stor idag! Hon gick från att ha varit en tanig och liten unghäst till en tanig och lite större unghäst, på bara någon dag! Skämt åt sido, men helt seriöst så kändes hon mer trygg och självsäker med att ha ryttare på ryggen, just den dagen.


Tyvärr så har inte min tid riktigt räckt till i veckan, så igår när jag red henne så var vi inte riktigt där vi avslutade. Men det gör inget, vi har som sagt hela livet på oss att toppa - just den dagen .. 👆🏼💪🏻🤘🏼

vilken hästvecka

Vilken hästvecka! Faida har varit så duktig med longeringen. Nu är det nästan lika lätt att longera till höger som det är till vänster. I torsdags longerade Jossan Faida & mig i både skritt & trav. Nu börjar hon att bjuda på lite mer framåt och orkar lite mer. Förut blev hon trött av 3 varv longering, vilket inte var för tokigt eftersom hon då bara stod när jag satte på sadel, hängde, satt osv.

Nu börjar jag längta till våren och när man kan börja rida på mer 😀

Hur söt?! 😍😍😍

Vilken travhäst jag har 😀

Snart kan jag sätta ett check tecken bakom "förstå longering i högervarv" ✔️ Igår satte jag en inspänningstygel på hennes vänstra sida (yttersidan) när jag longerade i högervarv. Det blev rätt svårt för henne att vända in tack vare den, så då gick hon så snällt runt mig i både skritt & trav. Jag longerade bara ett par varv, bättre få varv som funkar än många som blir bajsdåliga.

Men nu till det absolut bästa som hände igår, VI TRAVADE!!! Hon har/är så otroligt snäll så igår testade vi på att trava. Hon tyckte att det var lite konstigt från början. Så det blev 2 travsteg, skritt, 3 travsteg, skritt. Men efter ett par gånger travade hon på framåt. Så otroligt roligt, jag satt med ett fånigt glatt leende på läpparna.

RSS 2.0