Nytt försök

Jag kämpar fortfarande på med en snygg header. Men, det verkar som sagt vara lite struligt. Iallfall för mig.
Jag ville ha en annan bild, men det såg bara jätte konstigt ut. För jag fick inte till rätt storlek. Rhm..

Jag hade velat haft som Emelie Brolin har (http://blogg.agria.se/emeliebrolin/), det är som så väldigt fint när man har flera olika bilder. När jag har tid någon dag ska jag försöka på mig det..


Igår så var det Onsdag och då stod det Hoppning på hästarnas schema. Ojoj vad kreaktiva och duktiga vi var att bygga hinder, alltså det stod huller om buller på planen och inte en vettig ridväg. Eller jo, vi hade ett studs - räcke - ett galoppsprång till räcke på medellinjen. Men sen stod det räcken och plank här och där. Det var alltså Jag, Zickan, Martina och Karin som var de duktiga banbyggarna. Haha. Men tanken med det hela var bara att skutta runt lite hinder. 

Flicka, det 12 åriga stoet som jag rider just nu skötte sig såå bra. Det var första gången vi hoppade och det var inga bekymmer. Hon var lite tjafsig i munnen från början, men då la jag ner händerna på manken och längde ut tyglarna lite och då rullade hon på fint över hinderna.

Martina var så duktg och styrde runt Theo fint på alla hinder. Däremot tyckte att att det var toppen att få hoppa lite så han ville helst ta alla hinder i full fart ;) Men hon gjorde ett bra jobb med honom och tillslut hoppade han så fint. Dessutom att jag fick Martina som är hoppryttare att hoppa i dressyrsadel !! Haha.
En gammal bild när Theo löshoppas.

Ny dag.

Finally! Nu har jag börjat förstå hur man får till en snygg header. Eller jag har snarare fått dit en bild, men snart så. Haha.


Det har ju som hänt en hel del nu den sista tiden. Jag har hunnit med två tävlingar och fått mig en till häst. Inte bokstavligt talat fått utan jag har just nu ett 12 årigt sto som jag rider. Härligt med två hästar!! 


Nu måste jag fortsätta jobba, farsan blir nog INTE glad om han upptäcker att jag tog mig tid att blogga lite..

BAKBEN

BAKBEN! Herregud, jag har aldrig känt något liknade på honom förut. Vilken känsla! Han bara jobbade in dem och bar sig direkt. Annars brukar det vara lite uppvärmning och lite trixande innan han går så. Men som sagt, Det börjar arta sig  ;D
Mycket jobb i öppnor i både trav och galopp. Och allt bara satt som en smäck i dag. Fantastiskt!
Bild från våren 2010,

Lycklig

Tisdag = Dressyrträning för bästa bästa tränaren!
Idag jobbade vi mycket med öppna i galopp och trav. Han var väldig spänd från början, han verkligen knep ihop bakbenen och spände ryggen. Men efter att ha bytt sadel till en Prestige Top Dressage blev det en ny häst. Så nu är det bara till att köpa en ny sadel, för vilken skillnad det blev! Han var inte låst över rygg och bogpartiet, vilket han blir i min sadel...
¨
¨
Tillbaka till träningen! Efter sadelbytet och mycket jobb i öppnor så blev han fantastiskt fin! Snacka om att han jobbade med ryggen och trampade bakbenen under sig. Det var en sån fantastisk känsla att jag rös till flera gånger. Vi jobbade även med lite tramp, piruetter och några byten. SÅ FIN!!

RSS 2.0