Vi ses nästa år #sihs


Vilken grym avslutning på en fantastisk helg! Dagen började med hoppning där en svensk stod som segrare. Det var så grymt att se när Peder red omhoppningen och lyckades vara 2 sekunder snabbare. 2 sekunder!! En välförtjänt första plats och dessutom en vääääldigt fin bil som första pris. Däremot är jag lite pjutt, varför finns det aldrig bilar i första pris på den nivån jag tävlar? Haaaalölååååå???!? :p 

Dressyren då. Vad ska man säga om denna bedömningssport.. Jag tycker att vinnaren idag var Minna Telde och Santana. Fantastisk ritt! Fantastisk musik! Efter ritten ställde sig alla i publiken upp och jublade, applåderade! Tyvärr räckte det inte hela vägen (3:e plats) men för oss i publiken var Minna och Santana vinnarna! 

Mässan på Friends var stooooor och det var väääääldigt mycket folk som var på shoppinghumör.. Så igår när det var galashowen passade jag och Helena på att gå inne på Mässan. Då hittade jag ett par coola sporremmar från PS och ett tävlingsschabrak från Mias! 

Helgen har varit grym! Fina hästar, duktiga ryttare och trevligt umgänge! Ser redan fram emot nästa år, SIHS!! :D 


Champange, godis & kaffe - Lördagens mys! Peder och grymma Sibon!! 

Tinne &

BENETTON DREAMFriends


Det har varit fullspäckade dagar i Friends Arena. Fantastiska hästar och ryttare har gjort sitt bästa på tävlingsbanan. Igår när vi kollade på dressyren så vann min favorit (för dagen) Hans Peter på Glocks Flirt. Även Jeanna Högberg på sin fina Darcia gjorde ett fint program och kom på 3:e plats. Själv tycker jag att hon var värd en 2:a men domarna tyckte att Tinne skulle ha den 2:a platsen.. ;) Längtar!!


Snart är det fredag. Kanske inte är så svårt att förstå varför jag vill att det ska bli fredag NU!! :D 

Givetvis blir det även dressyr på lördag med och faktiskt hoppning på söndag. GE MIG HELG NU!! :D Ett steg fram.


Idag så fick Hasse ordning på mig och Fabbe, äntligen! Vi har haft ett långt träningsuppehåll, tror nästan att det är 3 månader (?!!???!,!!) så jag och Fabbe behövde verkligen en lektion för att hitta tillbaka till den rätta känslan i ridningen/arbetet. 

Som vanligt låg fokusen på rakriktning. Tycker ändå att jag grejade just den biten bra, men sen de resterande. Huuuuga, det känns att jag också har haft ett långt träningsuppehåll. Min reaktionsförmåga var ungefär likt en sengångare. Eeeeeh, HALLÅåååå. Så det är himla tur att Hasse har en förmåga att se och förmedla ridningen. På slutet, när jag väl hittade min ridning och vågade släppa kontrollen så hittade jag den rätta känslan. 

Jag ska nog allt hinna med ett pass till innan han åker hem igen, och då ska jag rida som bara den (nej, just det jag inte fick göra.. Haha) ... Och då ska jag göra allt rätt och vara kvickare än en fluga!!! En onsdag i november


Alltså kan det vara så att jag lyckades att få till en header som ser normal ut? Kors i taket!! 

Självklart fick finaste flickan i hela världen pryda omslaget. Världens finaste Faida ❤️ När jag ändå skriver och lägger ut bilder så måste jag visa mini-Baby som jag formade fram i dag, av Baby själv!! ;) Hej igen


Oj. Blev alldeles brydd nu när jag för första gången på länge gick in på min blogg och fick se att det fortfarande finns folk som klickar in här varje dag, trots att det var veckor sedan jag uppdaterade. -  Kul! 

ridningen har legat på hyllan ett tag, av diverse olika anledningar. Men jag börjar komma igång igen, och gör mitt bästa med att hålla motivationen på topp trots detta mörker och stenhårda ridplaner. Vill ju ha snö nu. RSS 2.0