Kärt barn har många namn


Ni vet Porslinshästen/rullkungen/Fabbe som jag red förut.. Han och hans nya ryttare, dvs min polare Felicia knep en 3:e plats i LA3 i fredags! Hejja er!! 


Och att Felicia dessutom kom på 2:a plats med sin egna häst gjorde ju det hela ännu festligare! Super ju! 👌🏻

En kort men välbehövlig visit hemma


I lördags eftermiddag åkte jag äntligen hem till Östersund. Jag har velat åka hem så länge, men det har inte funnits tid till det. 

Det känns som om jag var hemma bra mkt längre än vad jag egentligen var, bara för att jag hann med så mycket. Isa och jag åkte direkt upp till Strömsund och hälsade på min mormor. Min mormor bjöd på middag. 


På lördagkvällen var det partaj 😋 


På söndagen vaknade jag 8 och var piggare än pigg! Så det blev en tur upp till Farmor och där var även Brorsan och hans hund käck. 


Bror Björn 🐻 


Igår kväll åkte jag till Östersund och träffade Mamii och Zickan. Vi surrade och gjorde det vi 3 gillar typ allra mest, ÄTA!! 😆 500 kvm


Första gången på 10 veckor jag hittar ett mattetal i boken som jag vill räkna ut.. 👇🏻👻


Söt häst, eller hur? 

Grattis trollungen min! 😘


Ja må hon leva, ja må hon leva...!!! Grattis min fina häst på födelsedagen!!😍😘💕 

Första gången ute i stora världen.. 


Bild från fölvisningen, som för övrigt gick topptopp! 8 9,5 9 på gångarter, hoppas att jag kommer kunna visa henne lika fint på 3 års testet nästa år..  
En av mina favoritbilder, min kompis Zickan - bitarmedzickan.blogg.se har tagit bilden. 
Faida fick sin födelsedagspresent igår, ett äpple! Eller ett halvt äpple blev det, för hennes polare ville också smaka. BFF


Utan tvekan, jag och Jossan har dom finaste och gosigaste 2 åringarna! 🙋🏼
Fredagsmys


Idag efter jag hade slutat jobba i caféet, hoppade jag in i min röda racerbil och åkte till Faida. 

Det känns så bra att ha henne så nära, att kunna borsta och träffa henne precis när jag vill. Äntligen! ❤️ 

Påväg!!


Ingen är gladare än jag! Idag kommer min häst ner till Stockholm. Det känns så bra att säga min häst. Som jag har saknat att säga så. Även fast jag har haft både Fabbe & Farba som mina, och tycker om hästarna jag rider hos Kristian så är det endå något speciellt när man har en egen häst.


Tack tack tack till er som har borstat, pussat och tagit hand om henne ❤️ 

Farba ❤️


Jag har förstått att det är några som undrar vart Farba har tagit vägen.. Det är så att hon har åkt hem till Östersund och ska bli mamma på heltid. Hon ska betäckas i år, jag vet dock inte vad Helena har valt för hingst. Det kommer en uppdatering 👍🏼 


Sötnöten 😛


Jag fick precis en hälsning från porslinshästen aka Fabbe! 😍 

Nu blir hon en 08


Jag är så glad! Äntligen kommer min lilla trollunge att bli Stockholmare!! 😍 Det ska bli så kul att få träffa Faida lite oftare än var 3:e månad. Nu kommer det istället bli flera ggr i veckan! 😀 

Jag är så otroligt taggad på att hon ska komma ner så jag har redan hunnit köpa lite smått & gott. En svansborste (!!!!😂😂) och en longerlina. Snart är det däremot dags för lite större prylar än borstar och linor, sadel måste inskaffas och även en tömkörningsgjord & tömmar. Men det för bli närmare hösten. 

Dressyr ~ lite matte


Fråga mig inte hur det gick till.. Idag när jag skulle youtuba Topptriangelsatsen råkade jag skriva in Edward Gal istället..
Jag kanske inte lärde mig så mycket om hur man räknar ut vinklar och triangelns ABC ~ DEF sidor.. Istället lärde jag mig lite mer om att dressyra rätt. 

Jag kollade igenom ett flertal filmer när han tävlar olika hästar. Det är otroligt hur enkelt det ser ut att vara, hästarna dansar fram och han sitter och ger nästintill osynliga hjälper. Otroligt skicklig ryttare! 

Efter ett tag skärpte jag till mig och ändrade i sökrutan, från Edward till Topptriangelsatsen.. 
Hittade även ett kort klipp från en clinic med honom. Tyvärr var ljudkvalitén dålig så man hörde inte honom så bra.. 


RSS 2.0