Söndags


Jag är en lycklig lottad hästtjej som får äran att rida och tävla fina fina Fabbe. Som för övrigt skötte sig exemplariskt i söndags och plockade hem två rosetter. En blå, en gul/blå. 

Dagens första klass var en LB:1. Trots missar och lite bus lyckades vi få ihop 63%. En blå rosett samt ett svart schabrak från Hööks vann vi. Etta blev märeth, 3:à Ludde och på 4:e plats kom Johanna. Alla tävlandes för Strömsunds Ridklubb! 

En timme senare var det åter igen dags för start. Att Fabbe var Lite mer alert och framåt visade sig ge resultat, vi fick ihop dagens högsta procent - 65 % och vann den klassen (LB:2)!! Även då var det fina och bra priser till de placerade. Det blev en gul/blå rosett samt två valfria fotografier som en fotograf hade fotat på oss under tävlingsdagen. 







Något som var väldigt kul var att Strömsunds Ridklubb briljerade totalt denna dag. Med ekipage på topp fyra placeringar i båda klasserna. Så kul!! :) 


Sen måste jag även ge Mamii (Martina) världens största puss, hon är ju så bra och grym att ha med på tävlingar!! Från att coacha på framridningen, till att putsa och borsta på hästen, filmar, hämtar täcken och gör allt utan att fundera på det. Så bra!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0